Firma de analiza financiara

Suntem o firma de analiza financiara si contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive analiza fianciara in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in analiza financiara de peste 10 ani ! Cere o oferta analiza financiara si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii analiza financiara!

Analiza financiara


analiza financiaraFirma de analiza financiara si contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil este o societate de contabilitate, consultanta fiscala, analiza financiara din Bucuresti, Sector 4. Un rol deosebit de important in dezvoltarea firmei Dvs il are analiza financiara. Analiza financiara presupune analiza planului de afaceri, a cash flow-ului si a bilantului prescurtat.

Lucrari specifice
» BUGET DE VENITURI SI CHELTUELI
» CASH FLOW SI BILANT PREVIZIONAT
» CONTROL BUGETAR - urmarirea bugetului
» MARJA NETA PRODUSE, SERVICII
» EFICIENTIZAREA ACTIVITATII
» ALTE SERVICII

Organizarea firmei Dvs in centre de venituri si/sau cheltuieli, intocmirea planului de vanzari, intocmirea bugetelor, folosind machete de buget unitare pentru toate centrele, usor de utilizat, consolidarea acestor bugete la nivelul firmei. Pentru aceasta activitate de bugetare se va folosi un manual cu dublu scop, va fi un indrumar pentru cei care fac bugetul si o instructiune pentru modul de inregistrare in contabilitate, asistenta totala in momentul elaborarii bugetului.

Dupa intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli, impreuna cu planul de investitii, bugetul de aprovizionare, se va intocmi cash flow-ul previzionat, bilantul previzionat.

In fiecare luna se va face urmarirea si raportarea abaterilor bugetatului fata de realizat.

Analiza rentabilitatii produselor / serviciilor, obtinerea marjei nete pe fiecare produs in parte, pe fiecare serviciu oferit de firma dvs.

Analiza diferitelor cheltuieli, gasirea si punerea in aplicare a unor masuri de eficientizare / reducere a acestora.

Analiza financiara

Instrumentele analizei financiare sunt:
» Bilantul contabil, Contul de profit si pierdere, Tabloul fluxurilor de finantare, Soldurile intermediare de gestiune

Indicatorii folositi de analiza financiara sunt:
» Lichiditatea, Gradul de indatorare, Indicatorii de performanta ai contului de profit si pierdere, Solvabilitatea, Indicatorii de risc financiar si de rentabilitate, Viteza de rotatie a activelor circulante

Elemente de analiza financiara:
» Analiza structurilor financiare, Analiza datoriilor, creantelor, Analiza capitalurilor si a imobilizãrilor, Analiza fluxurilor financiare, analiza cash-flow-ului, Determinarea indicatorilor de analiza financiara pe baza de rate, ponderi, Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli

Oferta Analiza financiara

Firma de contabilitate si analiza financiara Ochia Daniela - Expert contabil practica tarife competitive, in functie de volumul si complexitatea activitatii Dvs.
Cu noi beneficiati de cele mai mici tarife de analiza financiara, cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii de analiza financiara.
Convinge-te ca avem cele mai mici tarife de analiza financiara. Cere o oferta de analiza financiara!

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel