Firma consultanta fiscala Bucuresti, Sector 4

Suntem o firma de consultanta fiscala si contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim consultanta fiscala la tarife competitive in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in consultanta fiscala de peste 10 ani ! Cere o oferta consultanta fiscala sau contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru consultanta fiscala!

Consultanta fiscala


consultanta fiscalaFirma de consultanta fiscala si contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil este o societate de contabilitate, expertiza contabila, consultanta fiscala din Bucuresti, Sector 4.

Activitatea de consultanta fiscala consta in acordarea de servicii si asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor fiscale. Cu alte cuvinte serviciul de intocmire a declaratiilor este o activitate de consultanta fiscala, iar aceasta activitate este rezervata consultantilor fiscali.

Servicii de consultanta fiscala

Firma de consultanta fiscala Ochia Daniela, membra a Camerei Consultantilor Fiscali, ofera societatilor intreaga gama de servicii de consultanta fiscala :
» Consultanta in probleme de impozite si taxe
» Consultanta privind operatiunile de import export
» Identificarea de strategii fiscale si solutii legale alternative in functie de specificul fiecarei companii
» Consultanta fiscala cu privire la procedurile de înregistrare fiscala a societatii comerciale
» Consultanta fiscala privind organizarea si conducerea societatii (organigrame, procese de control intern, definiri de functii, fise de post)
» Monitorizarea stingerii obligatiilor fiscale
» Consultanta privind veniturile aferente salariilor
» Intocmirea documentatiei pentru obtinerea produselor de credit
» Obtinere certificate fiscale, fise pe platitor (AFP), certificate constatatoare (ONRC)

Consultant fiscal

Consultantii nostri, cu o experienta semnificativa în domeniul taxarii individuale si a legislatiei muncii va pot asista cu solutii complexe:
» Asistenta pe durata derularii inspectiilor ITM si fiscale, suport în pregatirea documentelor solicitate de inspectori, precum si reprezentarea companiei în fata autoritatilor
» Consultanta în domeniul legislatiei muncii, solutii în interpretarea corecta a prevederilor legislatiei muncii, suport în pregatirea si revizuirea regulamentelor interne, precum si alinierea regulamentelor corporate cu prevederile legislatiei domestice.

Oferta consultanta fiscala

Cere o oferta de pret pentru certificare declaratii fiscale!

Toate aceste servicii vin sa va ajusteze bugetul de venituri si cheltuieli si sa va protejeze impotriva fiscalitatii excesive.
Serviciile de consultanta fiscala se adreseaza atât persoanelor juridice, cât si fizice, care doresc sa beneficieze de o mai buna cunoastere si întelegere a aspectelor fiscale ce trebuie avute în vedere pentru a evita anumite costuri ulterioare.

Daca sunteti interesat de acest serviciu nu ezitati sa ne contactati.

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel