Tarife contabilitate - tarife servicii contabile, oferta contabilitate

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive: servicii financiar-contabile, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in contabilitate de peste 10 ani ! Cere o oferta contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii contabile!

Tarife contabilitate, oferta servicii contabile


Oferta contabilitate

Firma de contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil practica tarife competitive, in functie de volumul si complexitatea activitatii Dvs.
Cu noi beneficiati de cele mai mici tarife de contabilitate, cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii de contabilitate.

Convinge-te ca avem cele mai mici tarife de contabilitate. Cere o oferta de servicii contabile !

Cere o oferta de contabilitate PFA »
Cere o oferta de contabilitate SRL »
Cere o oferta de contabilitate ONG »

Tarife consultanta fiscala

Tarifele pentru consultanta fiscala sunt stabilite de comun acord cu fiecare client, in functie de complexitatea lucrarilor. Cere o oferta de consultanta fiscala si convinge-te ca avem cele mai mici tarife de consultanta fiscala.

Oferta analiza financiara

Tarifele practicate de firma noastra sunt foarte accesibile. Garantam un pret avantajos in raport cu calitatea oferita pentru segmentul Dvs. de activitate. Cere o oferta de analiza financiara si convinge-te ca avem cele mai mici tarife de analiza financiara.

Oferta servicii de resurse umane

Oferta servicii de resurse umane se stabileste in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor solicitate de client. Cere o oferta de servicii resurse umane si convinge-te ca avem cele mai mici tarife.

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel