Firma Contabilitate PFA Bucuresti, Sector 4

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive: servicii financiar-contabile pentru PFA-uri, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in contabilitate P.F.A. de peste 10 ani ! Cere o oferta contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii contabile PFA!

Contabilitate PFA - Servicii contabile Persoane Fizice Autorizate


contabil pfa sector 4 Bucuresti Atunci când ești o persoană fizică autorizată - P.F.A., sunt momente în care ai întrebări la care vrei să primești un răspuns calificat. Ai întrebări? Noi avem răspunsuri.

Ești PFA sau ai o Intreprindere individuală? Noi putem fi solutia ta in privinta contabilitatii. Suntem experți contabili și membri ai Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din România.

servicii complete de contabilitate pentru P.F.A.

Oferim servicii complete de contabilitate pentru PFA și Intreprindere individuală. Îți creăm condițiile pentru a te concentra pe ce știi să faci și îți place. Noi ne ocupăm de contabilitatea PFA-ului tău.

» Evidenta contabila PFA , II, IF, CMI conform legislatiei in vigoare
» Stabilirea obligatiilor de plata si intocmirea documentelor pentru plata acestora
» Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele(declaratia estimativa, venituri realizate, schimbarea vectorului fiscal, etc.)
» Reglarea fisei pe platitor la A.N.A.F.
» Reprezentarea in fata organelor de control

Legislația aplicabilă pentru persoanele fizice autorizate (PFA) :
» Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 44/2008 actualizată privind desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate (PFA), întreprinderile individuale și întreprinderile familiale.
» Legea 359/2004 actualizată privind simplificarea formalităților de înregistrare în Registrul Comerțului.
» Codul CAEN rev. 2 cu clasificarea activităților din economia națională.

Aria de acoperire servicii contabilitate PFA : Contabilitate PFA sector 1 Bucuresti, Contabilitate P.F.A. sector 2 Bucuresti, Contabilitate PFA sector 3 Bucuresti, Contabilitate PFA sector 4 Bucuresti, Contabilitate P.F.A.-uri sector 5 Bucuresti, Contabilitate PFA -uri sector 6 Bucuresti, Contabilitate pentru PFA, ONG si SRL din toate judetele din Romania.

Oferta contabilitate PFA

Firma de contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil practica tarife competitive, in functie de volumul si complexitatea activitatii Dvs.
Cu noi beneficiati de cele mai mici tarife de contabilitate PFA, cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii de contabilitate.

Convinge-te ca avem cele mai mici tarife de contabilitate PFA. Cere o oferta de servicii contabile pentru P.F.A. !

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel