Noutati contabilitate

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive: servicii financiar-contabile, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in contabilitate de peste 10 ani ! Cere o oferta contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii contabile!

Noutati contabilitate


În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au descoperit abateri de la prevederile legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de aproximativ 700.000 lei.

De asemenea, pentru nerespectarea de către agenţii economici verificaţi a dispoziţiilor legale privind circulaţia şi comercializarea băuturilor alcoolice şi pentru lipsa emiterii bonurilor fiscale obligatorii, cu consecinţa diminuării taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, în cazul a 11 dintre aceştia s-a dispus măsura complementară a suspendării activităţii de comercializare a produselor accizabile sau de suspendare a activităţii desfăşurate, pe o perioadă cuprinsă între o lună şi trei luni.

Potrivit ANAF, acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, urmărindu-se îmbunătăţirea conformării voluntare în domeniul alimentaţiei publice prin înregistrarea tuturor veniturilor şi emiterea de bonuri fiscale către consumatori.

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel