Firma Contabilitate ONG - Bucuresti, Sector 4

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive: servicii financiar-contabile, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in contabilitate de peste 10 ani ! Cere o oferta contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii contabile!

Contabilitate ONG


contabil ong sector 4 BucurestiOrganizațiile non-guvernamentale (ONG) sunt persoane juridice (au personalitate juridică) ce sunt constituite de persoane fizice sau persoane juridice care urmăresc desfășurarea unor activități în interes general sau în interesul unor colectivități locale ori, după caz, în interesul lor personal nepatrimonial.

Contabilitatea unui ONG este diferita de cea economica prin particularitati atat legislative, cat si ca procedura contabila.
Societatea noastra are o vasta experienta in activitatea de ONG. Oferim contabilitate ONG pentru diferite tipuri de activitate: umanitara, mediu, sanatate, educatie, filantropie.

Servicii contabile ONG

Echipa noastra de profesionisti va pune la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate ONG :
» Inregistreaza documentele primare in conformitate cu normele legale in vigoare
» Evidentiaza analitic si sintetic clientii, furnizorii
» Elaborareaza balanta de verificare lunara si toate documentele financiar-fiscale obligatorii
» Intocmesc si depun bilantul contabil
» Intocmesc si depun declaratiilor privind taxele si impozitele
» Regleaza fisa pe platitor la administratia financiara
» Va reprezenta in fata organelor de control.

Putem realiza bilant si pentru ONG-uri ce nu ne sunt clienti, dar au nevoie de acest serviciu.

Reglementările contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial au fost aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor nr.1969 din 2007, modificat ulterior prin Ordinul MEF nr.2869 din 2010.

Oferta contabilitate ONG

Firma de contabilitate pentru ONG Ochia Daniela - Expert contabil practica tarife competitive, in functie de volumul si complexitatea activitatii Dvs.
Cu noi beneficiati de cele mai mici tarife de contabilitate ong-uri, cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii de contabilitate.

Convinge-te ca avem cele mai mici tarife de contabilitate ONG. Cere o oferta de servicii contabile!

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel