Firma contabilitate Bucuresti, Sector 4

Suntem o firma de contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim la tarife competitive: servicii financiar-contabile, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in contabilitate de peste 10 ani ! Cere o oferta contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru servicii contabile!

Firma de contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil


contabil sector 4 BucurestiFirma de contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil este o societate de contabilitate pentru PFA, SRL, ONG, expertiza contabila, consultanta fiscala, analiza financiara si servicii resurse umane din Bucuresti, Sector 4. Este membra al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati si Camerei Consultantilor Fiscali. Firma de contabilitate a luat fiinta in anul 2005 din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii profesioniste de contabilitate, expertiza contabila, evidenta contabila si consultanta fiscala.

Dupa o experienta de 10 ani in contabilitate, s-a nascut aceasta firma de contabilitate, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane, analiza financiara, servicii juridice.
Ochia Daniela este o firma de contabilitate si consultanta in domeniul financiar-contabil, ce se adreseaza, in special societatilor din Bucuresti si judetul Ilfov dar si celor din intreaga tara.

Servicii contabile oferite de firma noastra de contabilitate: contabilitate primara, contabilitate financiara, expertiza contabila, consultanta fiscala, servicii salarizare si resurse umane, refacere contabilitate, analiza financiara si servicii juridice.

Aria de acoperire servicii contabilitate si consultanta fiscala: Contabilitate sector 1 Bucuresti, Contabilitate sector 2 Bucuresti, Contabilitate sector 3 Bucuresti, Contabilitate sector 4 Bucuresti, Contabilitate sector 5 Bucuresti, Contabilitate sector 6 Bucuresti, Contabilitate pentru PFA, ONG si SRL din toate judetele din Romania.


Consultanta fiscala

Activitatea de consultanta fiscala consta in acordarea de servicii si asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor fiscale. Cu alte cuvinte serviciul de intocmire a declaratiilor este o activitate de consultanta fiscala, iar aceasta activitate este rezervata consultantilor fiscali.


Consultanta in afaceri

Pentru ca tu sa poti merge mai departe, noi iti oferim servicii de Consultanta in afaceri, servicii care deschid drumuri noi afacerii tale.


Analiza financiara

Analiza financiara presupune analiza planului de afaceri, a cash flow-ului si a bilantului prescurtat.
Lucrari specifice:
» BUGET DE VENITURI SI CHELTUELI
» CASH FLOW SI BILANT PREVIZIONAT
» CONTROL BUGETAR - urmarirea bugetului
» MARJA NETA PRODUSE, SERVICII
» EFICIENTIZAREA ACTIVITATII
» ALTE SERVICII


Resurse umane

Firma de resurse umane si contabilitate Ochia Daniela ofera servicii de resurse umane complete oricarei societati, indiferent de locatie, de natura problemei.

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel