Firma consultanta in afaceri Bucuresti, Sector 4

Suntem o firma de consultanta in afaceri, consultanta fiscala si contabilitate din Bucuresti, sector 4. Oferim consultanta in afaceri la tarife competitive in Bucuresti, Ilfov si in intreaga tara. Avem o experienta in consultanta in afaceri de peste 10 ani ! Cere o oferta Consultanta in afaceri si te vei convinge de raportul calitate / pret, de cele mai competitive tarife pentru Consultanta in afaceri!

Consultanta in afaceri


consultanta in afaceriFirma de consultanta in afaceri si contabilitate Ochia Daniela - Expert contabil este o societate de contabilitate, expertiza contabila, consultanta in afaceri din Bucuresti, Sector 4.

Obiectivul general al firmelor in economia globala trebuie sa fie maximizarea profitului sau cresterea valorii firmei, iar noi va ajutam să alegeți strategia corecta pentru atingerea acestui obiectiv.
Schimbarile rapide in mediul de afaceri din Romania impun, pentru adoptarea unor decizii corecte, existenta informatiilor potrivite la momentul potrivit.

Pentru ca tu sa poti merge mai departe, noi iti oferim servicii de Consultanta in afaceri, servicii care deschid drumuri noi afacerii tale.

Servicii de consultanta in afaceri

Serviciile de Consultanta in afaceri pe care le ofera compania noastra in acest domeniu vizeaza:
» Consultanta manageriala pentru fundamentarea proceselor decizionale
» Efectuarea de analize economico-financiare si studii de fezabilitate
» Elaborarea documentatiilor necesare pentru obtinerea de credite bancare
» Elaborarea si urmarirea bugetelor de venituri si cheltuieli
» Elaborarea de tablouri de finantare si planuri de trezorerie
» Intocmirea si analiza fluxurilor de numerar
» Consultanta pentru operatiuni de achizitii, divizare, fuziune sau lichidare

Aria de acoperire servicii consultanta in afaceri: Consultanta in afaceri sector 1 Bucuresti, Consultanta in afaceri sector 2 Bucuresti, Consultanta in afaceri sector 3 Bucuresti, Consultanta in afaceri sector 4 Bucuresti, Consultanta in afaceri sector 5 Bucuresti, Consultanta in afaceri sector 6 Bucuresti, Consultanta in afaceri judetul Ilfov si pentru firme din intreaga tara.

Oferta consultanta in afaceri

Cere o oferta de pret pentru consultanta in afaceri !

Daca sunteti interesat de acest serviciu nu ezitati sa ne contactati.

Copyright 2005-2015 Ochia Daniela - Expert contabil. Web Design : Light Pixel